Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Cordyceps, το "θαυματουργό μανιτάρι-συστατικό"



Οι Κινέζοι θεραπευτές στη συνέχεια έφτιαξαν ισχυρά μίγματα και ιάματα με την ουσία αυτή με τα οποία μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν πολλές από τις ασθένειες της ζωής.


Τα οφέλη που προσφέρει το Cordyceps Sinensis είναι προφανή σε:
* Αντι-γήρανση, αδυναμία
* Μειωμένη σεξουαλική ορμή, ανικανότητα
* Μείωση των λιπιδίων του αίματος (χοληστερόλη)
* Ενίσχυση της φυσικής άμυνας του σώματος
* Χρόνια βρογχίτιδα, βήχα
* Κακή κατάσταση του αναπνευστικού συστήματος, γρίπη
* Ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης (υψηλή ή χαμηλή αρτηριακή πίεση)
* Άσθμα, η αλλεργική ρινίτιδα
* Κακή λειτουργία των νεφρών ή καταπόνησή τους από χημικές ουσίες
* Κακή λειτουργία των πνευμόνων 
* Ακανόνιστη έμμηνος ρύση

Cordyceps Sinensis Powder, Cordyceps Mycelium Powder---FD2051


Επίσης βοηθά στους πόνους στα κάτω μέρη της πλάτης και των γονάτων όπως και στα παγωμένα άκρα. Βοηθά στις ζαλάδες, στις εμβοές, στην αϋπνία και στην υπερβολικά συχνή εμμηνόρροια


Έρευνες που έγιναν στις Η,Π.Α. πάνω σε πιστοποιημένα βιολογικά Cordyceps Sinensis έδειξαν πως:
1. Είναι πολύ αποτελεσματικά στη μείωση της αρρυθμίας με αποτελεσματικότητα έως και 94%. Όταν το προϊόν χρησιμοποιήθηκε για 200 διαφορετικές ασθένειες, εντοπίστηκαν πολλές βελτιώσεις χωρίς τοξικές παρενέργειες.
2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της χρόνιας νεφροπάθειας όπως και της χρόνιας νεφρίτιδας. Επίσης, έχει διουρητική δράση και είναι καλό για την πρόληψη της νεφραλγίας.
3. Βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σύστημα κατά των όγκων σε ασθενείς που έχουν λάβει ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία ή χειρουργική επέμβαση. Επίσης με τη χρήση του cordyceps παρουσιάστηκαν αξιοσημείωτα σταθερά και φυσιολογικά αιμοδιαγράμματα (μετρήσεις αίματος),  αύξηση στα κύτταρα του αίματος για την παραγωγή πρωτεϊνών στο πλάσμα του αίματος και για την εξάλειψη των παρενεργειών μετά από διάφορες θεραπείες. Επιπλέον, το προϊόν είναι ένα συνεργιστικό για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της ακτινοθεραπείας.
4. Παρέχει σημαντικά οφέλη για τις διάφορες κλιματικές ασθένειες ηλικίας, για τη νευρασθένεια, τη ρευματοειδή αρθρίτιδα και την κίρρωση.
5. Είναι επίσης αποτελεσματικό στη μείωση του επιπέδου των λιποπρωτεϊνων όταν είναι υπερβάλλων ο αριθμός τους στο αίμα (λιποπρωτεϊναιμία) lipoproteinemia, και στην πρόληψη της αρτηριοφλεβικής-σκληρωτικής στεφανιαίας νόσου, καθώς και ορισμένων άλλων ασθενειών που σχετίζονται με τα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου.
6. Βοηθά στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος των ηλικιωμένων και ενισχύει την αντοχή τους σε ασθένειες. Η συχνή δόση μπορεί να αποτρέψει γεροντική διαταραχές.
7. Η γήρανση οφείλεται στην ανεπαρκή έκκριση των σεξουαλικών ορμονών. Το Cordyceps Sinensis περιέχει μια διεγερτική ορμόνη. Επιπλέον, η γήρανση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην αύξηση του ενεργού ενζύμου μονοαμινική οξειδάση στο εσωτερικό του σώματος και το Cordyceps Sinensis μπορεί να εμποδίσει αποτελεσματικά την αύξηση του εν λόγω ενζύμου. 

Έτσι, είναι ένα αντι-γηραντικό φάρμακο που βοηθά στην αναγέννηση της οργανικής λειτουργίας του ανθρώπου. Μετά από διάστημα τριών εβδομάδων δόσης, οι ασθενείς με τα προαναφερθέντα συμπτώματα μπορούν να αισθανθούν βελτίωση. Σε γενικές γραμμές, το προϊόν αυτό είναι ένα τονωτικό για την καλή σωματική  λειτουργία και τροφή για την τόνωση της δραστηριότητας του εγκεφάλου. Η μακροχρόνια χρήση μπορεί να ενισχύσει το σώμα από επιθέσεις κατά του ανοσοποιητικού και με τη σειρά της συμβάλει στην μακροζωία.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Widget by LinkWithin