Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Tribulus Terrestris - Φυσικός/Φυτικός Ενεργοποιήτης Τεστοστερόνης


Ο Tribulus Terrestris είναι ένα παραδοσιακό βότανο που έχει χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό με σκοπό να αυξήσει τη μυϊκή μάζα και τον τόνο των μυών, καθώς επίσης σαν μια θεραπεία για την ανικανότητα, σαν ένα διεγερτικό που βοηθά στη βελτίωση της σεξουαλικής ορμής, δύναμης και ετοιμότητας.

Ο Tribulus έχει αποδειχτεί ότι αυξάνει την παραγωγή ορμονών και εκτινάσσει στα ύψη ειδικά την τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη είναι μια πολύ σημαντική ορμόνη η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της σεξουαλικής δύναμης, όπως επίσης για την αύξηση της μάζας των μυών και της δύναμής τους.


Ο Tribulus Terrestris σαν ενεργοποιητής τεστοστερόνης έχει αποδειχτεί πολύ αποτελεσματικός στη δόμηση μυών και δύναμης, υποστηρίζοντας την εκπαίδευση των αθλητών και την αύξηση της ενέργειας και της ζωτικότητάς τους.

Ο Tribulus είναι ένα φυσικό βοήθημα για τη σεξουαλική ανικανότητα, τη μείωση του libido, και την ανδρική ανεπάρκεια γονιμότητας που βοηθά ταυτόχρονα τη φυσιολογική λειτουργία όλων των ανδρικών ορμονών.

Στη αύξηση της σωματικής διάπλασης σε αθλητές, ο Tribulus χρησιμοποιείται πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο, λόγω της ενεργοποιητικής της τεστοστερόνης ικανότητάς του που δεν επιφέρει επίσης καμία παρενέργεια. Μελέτες έχουν δείξει ότι προκαλεί αύξηση στα επίπεδα της τεστοστερόνης πάνω από 50%!


Χρήση του Tribulus στην καύση του λίπους:

Ένα από τα πολλά οφέλη μιας αύξησης των επιπέδων τεστοστερόνης είναι η αυξημένη λιπόλυση. Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης δεν επιταχύνουν μόνο τη μυϊκή ανάπτυξη, αλλά αυξάνουν επίσης το σύνολο του μεταβολισμού καίγοντας μεγάλα ποσά σωματικού λίπους.

Οδηγίες Λήψης - Δοσολογία
Σαν ένα φυσικό συμπλήρωμα λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως μαζί με τα γεύματα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Widget by LinkWithin